Σχετικά με Εμάς

Parlez-vous français ?

Το φροντιστήριο βρίσκεται στα Νένητα της Χίου. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 έχοντας σκοπό να διδάξει στους μαθητές τη γαλλική γλώσσα με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, να τους προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορούν να επικοινωνούν, να εκφράζονται και να κατανοούν τόσο τον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο.

Για εμάς είναι απαραίτητη η απόκτηση της νέας γνώσης μέσα από την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας στη σωστή χρήση της γαλλικής ως ξένη γλώσσα, αλλά πάνω από όλα τους παρέχουμε όλες εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται, ώστε να είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε γλωσσική και επικοινωνιακή πρόκληση συναντήσουν.

Κύριο μέλημα της διδασκαλίας στο Parlez-vous français ? είναι η απόκτηση των γλωσσικών δεξιοτήτων στα Γαλλικά καθώς επίσης ωστόσο  εξίσου σημαντική θεωρούμε και την εξοικείωση των μαθητών με τα στοιχεία του γαλλικού πολιτισμού (ιστορία, τέχνες, σύγχρονος τρόπος ζωής) διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τους ορίζοντές τους. Στο μάθημα μας εντάσσονται ποικίλοι τρόποι διδασκαλίας (video, παιχνίδια ρόλου, συζητήσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες κ.ά.) προσαρμοσμένες πάντα στην ηλικία και την ψυχοσύνθεση των παιδιών. Ολοκληρώνοντας κάθε επίπεδο οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους συμμετέχοντας στις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας.

kids 12
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern
Background image